Spinning a gyerekekért

A gyerekspinningre 140-145 cm magasságtól lehet jelentkezni. Ezen az órán csak gyerekek vannak, ahol a tekerésen kívül a  csapatszellemet erősítjük és a jó hangulatot biztosítjuk. Itt nem az a cél, hogy élsportolókat neveljünk ki, hanem hogy az iskoláskorú gyerekeket egészségesen megmozgassuk.

Szórakozás

Vendégeink edzettségi szintje nagyon széles skálán mozog, együtt próbálunk segíteni az idősebb, fiatalabb, egészségügyi okokból mozgásra kényszerülő vagy éppen aktív sportoló vendégeinknek.

Mozgás

Edzéseink során arra törekszünk, hogy kellemes hangulatot és kikapcsolódást biztosítsunk, mindenki magának szabályozza, hogy aznap erősen akar edzeni vagy éppen csak a mindennapi stresszt akarja levezetni és kényelmesen átmozgatja izmait.

Játék

A Spinning mellett csatlakozhatsz Sportegyesületünkhöz is, ahol futóversenyeken és triatlonversenyeken indulunk. Természetesen itt is segítünk a felkészülésben, versenyre nevezésben és utazásban is 🙂

Edzés

A klub korlátozott számú spinning kerékpárja miatt a vendégek nagy része ismeri egymást és az intenzív, közös tekerésen túl új vendégeink egy „csapat” tagjaivá is válhatnak.

Jelentkezz most!

Nem csak edzés, közösség, csapat, jó hangulat, nevetés, fejlődés. Kell ennél több egy órában?

Nagyon jó a hangulat….