10 ÉVES JUBILIUMI FITTBIKE FESZTIVÁL PROGRAMTERV

Eseményinformációk:

JUBILEUMI FITTBIKE FESZTIVÁL

Te is imádod a spinracinget?  Jelentkezz >>>>>
November 11-én 4 óra örömtekerést tartunk a spinning szerelmeseinek.
info: fittbike@gmail.com

Kipróbálhatsz mindenféle újdonságot, videóspinninget, klippes tekerést, éneklést és élőzenekarra (nem is akármilyenre az utcazene bajnokaira, Band of StreetS muzsikájára) pörgetést. Aki szereti a bringát, annak köztünk a helye. Ez nem egy verseny, mindenki képes teljesíteni, nem hatalmas teljesítményről szól, hanem érdekességekről, szórakozásról és egy kis Fittbike nosztalgiázásról.

 

1) Első 60 percben bemelegítésként a Fittbike jelenlegi és volt edzői közös spinracing edzést tartanak számotokra a már jól megszokott vidám stílusban.

 

2) Az elmúlt 10 évben 9 Spinning Maratont szerveztünk, ezekre emlékezünk egy 15 perces fokozatosan gyorsuló rövid ülősprinttel. A sprint alatt kivetítőn a spinning maratonok rövid összefoglalóját nézhetjük, ami már önmagában megpörgeti a lábunkat.

 

 

 

 

 

 

3) Évek óta járunk Körmendre a Szup(p)erBike 4 órás spinning maratonjára és mindenki kívánságára most Szupper Péter lesz a vendégünk, aki egy rövid bemutatót tart a körmendi hangulatról 🙂

 

 

 

4) Tudtátok, hogy lehet táncolni is a bringán? Fittbike-os kis csipet-csapat már hetek óta készül egy látványos koreográfiája, hogy ezt bebizonyítsa nektek. A bemutató után közösen is megpróbálkozunk egy rövid kis koreográfia kivitelezésével, ahol inkább a látvány lesz előtérben, a nehézséggel szemben 🙂

 

 

 

5) Tekertetek már zenei klipre? Most nem csak hallgatjuk, de élvezhetjük a zene klipjét is kivetítőn. Kicsit izgalmasabbá tegyük, a 15 perces vetítés alatt végig futni fogunk, hol lassabban, hol kicsit gyorsabb tempóban.

 

 

 

 

 

MEGGYŐZTÜNK?  ITT JELENTKEZHETSZ >>>>>>>
Ha nem olvass tovább 🙂

6) VIDEÓSPINNING: A bringások télen szobabringára pattannak, benyomják a videót és irány az Ausztriai hegyek, a görög tengerpart vagy akár az Orfűi bringaút. Ezt próbáljuk most mi is ki közösen és elkalandozunk picit messzebbi vidékekre.

 

 

 


7) Hagyomány már nálunk, hogy a hangszálainkat is megmozgatjuk az edzések alatt. Jókedvűnket tovább fokozzuk egy kis énekléssel, olyan zenei válogatással készülünk, amit mindenki ismer és egy kis karaoke-s partyval folytatjuk.

 

 

 

8) Az elmúlt 10 évben a csapatépítés is nagyon fontos volt a Fittbike-osok életében, a spinning teremben és a termen kívül is rengeteg programot szerveztünk együtt. A legnagyobb büszkeségünk talán a Coca-Cola Testébresztő díj megnyerése, amihez mindannyian hozzájárultatok, de ezen kívül számos sárkányhajó bajnokságon vettünk részt, Halloween-partyt, Mikulás-partyt, Angyalka-tekerést tartottunk. Erről láthattok egy rövid kis összefoglalót, amelyet természetesen pörgő ülősprint mellett megtekinthetünk.

 

 

 

 

9) A NAGY DURRANÁS: BAND OF STREETS zenekar élő muzsikájával zárjuk a programot, spinracing edzés a kiváló zenészekkel. Fergeteges hangulat és egyedülálló élmény.

 

 

 

 

MEGGYŐZTELEK???

Akkor jelentkezz! >>>>>>

info: fittbike@gmail.com

Hidd el élvezni fogod, Neked is menni fog !